INDOMABLE + RICHMAND a Mister Mojo

 MISTER MOJO
Puerto deportivo, s/n
43004 Tarragona

DIJOUS 19 DESEMBRE

 

 

 

 

Marcador de posició Entrada INDOMABLE + RICHMAND a Mister Mojo. 5€+0,30 DDG 5,30 Out of stock

Detalls de facturació

EspanyaLLEGIR AMB ATENCIÓ Si afegeixes l'assegurança de devolucions i canvi de nom, podràs sol·licitar la devolució o el canvi de nom, fins a 12h abans de l´esdeveniment. El preu de l´assegurança és del 10% de les entrades. No perdis les teves entrades per un imprevist d´última hora!

La vostra comanda

Producte
Quantitat
Total
Subtotal 0,00
Total 0,00

  • Ompliu les dades per veure els mètodes de pagament disponibles.

 

 

 

INDOMABLE presenta la seva candidatura per batejar-se com “el rei dels garitos”. Reconvertits hipsters i influencers, pijos canalles, punks moderns, bohemis bevedors, filòsofs lluny d’Atenes, gurus de l’underground, rockers sense complexos i dandies amb excel·lència poètica, conviuen sucumbint setmana rere setmana als seus concerts i rituals. L’enigma engrandeix quan pocs són els autors “one-man-band” que queden omnívors, tot terreny i cantant en castellà. ❛El eterno telonero❜ dóna títol a un segon àlbum com a solista indivisible, proper a el folklore i la música popular amb pòsit rock. Ha estat convidat en diverses ocasions per tocar al costat d’Iván Ferreiro, Xoel López, Ángel Stanich, Marwan … practicant temes personals, de distàncies curtes, sense grans artificis ni maquillatge i amb lletres directes, descriptives i d’alt contingut històric i nostàlgic. Ell ho diu “Las canciones del sofá” perquè és justament d’on vénen (possiblement també cap a on vagin) formant part d’un sobri treball amb multitud d’influències i forjat en viatges amb guitarres velles.

 

 

 

LEER CON ATENCIÓN

El número máximo de entradas por compra es de 10.

Una vez compradas, las entradas no se devolverán ni se cambiarán.

Las entradas son personales e intransferibles, recuerda rellenar los datos de los asistentes correctamente. La organización puede solicitar cualquier documento identificativo para comprobar que los datos son correctos.

No hace falta que imprimas tu entrada, puedes presentarla a tu móvil abriéndola con cualquier app que lea archivos PDF. 

Recuerda que para acceder es imprescindible presentar las entradas. No son válidos emails o confirmaciones de compra.

 

 

 

 

 

 

error: Contingut protegit!!